Technisch VvE-beheer 

Gebouwen, en met name onderdelen daarvan, lijden voortdurend onder slijtage en lopen schade op wanneer er niet op het juiste moment onderhoud wordt gepleegd. Dat heeft uiteindelijk effect op de technische kwaliteit waardoor waardevermindering optreedt. 

Het inkopen en uitvoeren van gedegen technisch onderhoud voor uw VvE en het inzichtelijk maken van de financiële middelen die hiervoor nodig zijn, voorkomt dit. Schuurman Bouwadvies heeft alle kennis in huis voor een gestructureerd en integraal technisch VvE-beheer.Wat kan Schuurman Bouwadvies VvE-beheer voor u verzorgen:

- 24 uurs service/storing onderhoud

- Contract onderhoud

- Opstellen en bijhouden MJOP

- Begeleiding planmatigonderhoud

- Verduurzaming VvE


 

Technisch onderhoud en onderhoudskosten voor uw VvE in beeld

Wist u dat 75% van de uitgaven die een VvE doet, onderhoudskosten zijn? Het goed monitoren van uw onderhoudsprogramma op de lange termijn levert een optimale staat van uw vastgoed op. Goed inzicht in de technische conditie van uw vastgoed en installaties is altijd het startpunt voor het bepalen van het onderhoud dat nodig is. Een conditiemeting volgens de NEN2767 brengt de conditie van bouw- en installatiedelen in kaart. Het opstellen van een meerjaren-onderhoudsplan (MJOP) geeft uw VvE duidelijkheid en zekerheid dat alle onderhoudswerkzaamheden op het juiste moment worden uitgevoerd. Het zorgt er ook voor dat onderhoudsuitgaven beheersbaar blijven en het maakt de financiële middelen die hiervoor nodig zijn inzichtelijk.


Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van uw technisch VvE-beheer?

Uw vastgoed behoudt zijn waarde;

Onderhoudskosten zijn inzichtelijk en beheersbaar op de lange termijn;
Alle onderhoudswerkzaamheden worden prijstechnisch zo gunstig mogelijk en op het juiste moment uitgevoerd;
U voldoet altijd aan de wettelijke eisen;
Een gespecialiseerd en deskundig team  beantwoordt uw vraag;
U bent verzekerd van een concreet advies en een aanpak op maat voor elk project.


 


Als u vragen heeft of meer wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen.